27 000 - 33 000 Kč
VEDOUCÍ PRACOVNÍK / PRACOVNICE V POTRAVINÁŘSKÉ VÝROBĚ M/Ž
Pracovní pozice - vedoucí pracovník/ce v potravinářské a rostlinné výrobě.
Pracovní místo je určeno osobám s chutí se aktivně zapojit do kolektivu podniku, se zájmem vést a koordinovat proces výroby a užší kolektiv spolupracovníků.
Požadavky na kvalifikaci a kompetence: středoškolské vzdělání, pracovní návyky, schopnost dodržovat hygienické postupy, schopnost samostatné činnosti a rozhodování, schopnost a dovednost obsluhovat výrobní technologie (stroje) a vést a organizovat proces výroby, schopnost koordinovat práce v zahradě a sadu, schopnost a dovednost vést a řídit kolektiv, přidělovat úkoly, kontrolovat jejich plnění, schopnost komunikace s dodavateli a odběrateli, schopnost a zájem se učit novým činnostem a postupům, schopnost přinášet vlastní pohled, doporučení, návrhy; schopnost se samostatně dopravit do místa výkonu práce, schopnost fyzické činnosti, střídání stoj, sed, chůze a zvedání a přemisťování břemene; nekuřák (s ohledem na práci s potravinami není možnost kouřit během pracovní směny, ani o přestávkách), bez závislosti na jiných látkách a činnostech; Práce probíhá jak ve vnitřním tak i ve venkovním prostředí, práce nese prvky sezónnosti. Jedná se o práci v sociálním podniku s nabídkou personálního poradenství a psychosociální podpory a podrobného zaučení, s přátelským kolektivem, stabilním zázemím a venkovským prostředím.
Výhody:
Psychosociální podpora, 5 týdnů dovolené, zaměstnanecké ceny pro výrobky podniku
Pozice je vhodná i pro absolventy.
Pracovní místo je určeno osobám s chutí se aktivně zapojit do kolektivu podniku, se zájmem vést a koordinovat proces výroby a užší kolektiv spolupracovníků.
Požadavky na kvalifikaci a kompetence: středoškolské vzdělání, pracovní návyky, schopnost dodržovat hygienické postupy, schopnost samostatné činnosti a rozhodování, schopnost a dovednost obsluhovat výrobní technologie (stroje) a vést a organizovat proces výroby, schopnost koordinovat práce v zahradě a sadu, schopnost a dovednost vést a řídit kolektiv, přidělovat úkoly, kontrolovat jejich plnění, schopnost komunikace s dodavateli a odběrateli, schopnost a zájem se učit novým činnostem a postupům, schopnost přinášet vlastní pohled, doporučení, návrhy; schopnost se samostatně dopravit do místa výkonu práce, schopnost fyzické činnosti, střídání stoj, sed, chůze a zvedání a přemisťování břemene; nekuřák (s ohledem na práci s potravinami není možnost kouřit během pracovní směny, ani o přestávkách), bez závislosti na jiných látkách a činnostech; Práce probíhá jak ve vnitřním tak i ve venkovním prostředí, práce nese prvky sezónnosti. Jedná se o práci v sociálním podniku s nabídkou personálního poradenství a psychosociální podpory a podrobného zaučení, s přátelským kolektivem, stabilním zázemím a venkovským prostředím.
Výhody:
Psychosociální podpora, 5 týdnů dovolené, zaměstnanecké ceny pro výrobky podniku
Pozice je vhodná i pro absolventy.